Násznép szállítás / sofőrszolgálat / esküvői buszbérlés

 

Luxusautóink bérbeadása mellett vállaljuk a násznép szállítás lebonyolítását is, kis létszámnál akár személy autókkal vagy 9 személyes mikrobuszokkal, nagyobb létszámnál pedig igény esetén kis és nagy buszok kíséretében. Pontos, igényes és udvarias sofőrjeink mindenhová eljuttatják a kedves vendégeket. A násznép szállítás gördülékeny, az igényes esküvői buszbérlés mellett.

Háztól házig szolgáltatás is kérhető ami annyit jelent, hogy odafele az esküvőre háznál veszik fel, és az esküvő végén pedig hazáig viszik a kedves vendégeket, vagy csak azokat akik igényt tartanak a szolgáltatásra a esküvői busz bérlése esetén.

Továbbá sofőr szolgálat is kérhető azoknak a  kedves vendégeknek akik az esküvőre autóval érkeznek, de hazafelé már sofőrrel mennének az esetleges alkohol fogyasztás, vagy egyéb okok miatt. Professzionális sofőrjeinkre garanciát vállalunk, bármilyen autót nyugodt szívvel rájuk bízhatunk. Többek közt rendelkeznek: a1, a, b, c1, c, d1, d, be, c1e, ce, d1e, de kategóriákkal, és Pav1,2,3 minősítésekkel is.

Az árszabás / árak a szolgáltatások, a szállított személyek száma, és az idő-kilométer függvényében történik. Székhelyünk Budapest területén található.

Kérjen árajánlatot a megadott elérhetőségeken és a lehető legrövidebb időn belül választ adunk Önnek esküvői busz kölcsönzés terén Amennyiben luxusautóink egyikét választja menyasszonyi autónak esküvőjére, akkor a násznép szállítás / esküvői buszbérlés szolgáltatásból is jelentős kedvezményt biztosítunk.

Buszbérlés esküvőre szolgáltatásunkat az esküvői célokon kívül igény esetén bármely más egyéb feladatra is biztosítani tudjuk, a városnézéstől kezdve a hosszabb külföldi utakig egyaránt.

 

Vegye igénybe a Luxus Cars Jaguar magas színvonalú minőségi szolgáltatásait, a legjobb ár mellett.