Rólunk: Menü 2 / Esküvőre bérelhető Jaguar

 
Mindenki életében adódik egy különleges alkalom. Élete egyik legszebb napján az esküvőjén minden részlet fontos, hogy e szép alkalmat élményként élhesse meg szíve választottjával. Ehhez rendelkezésre állítunk egy bérelhető / kölcsönözhető egyedi, különleges és ritka hófehér jaguart. Szeretnék, ha minden szempár Önökre szegeződne mikor megérkeznek az oltár elé? A jármű bérlése esetén, garantált a siker.
Esküvőjén kevés dolog játszik olyan meghatározó szerepet, mint az esküvői / menyasszonyi autó, hiszen ezzel érkezik a helyszínre és a teljes összhang érdekében egy gyönyörű párhoz, egy gyönyörű autó is tartozik, ezzel együtt pillantják meg először a menyasszonyt, a vőlegényt és a menyasszonyi csokrot, illetve az esküvői szertartás után barátok, ismerősök tekintete rögtön a menyasszonyi kocsira terelődik.
Sokat emel tehát az esküvő fényén egy elegáns luxusautó,  amely egyedi megjelenése olyan eleganciát sugároz, ami nemcsak Önt, de a környezetét is elkápráztatja majd! Pontos, udvarias, igényesen öltözött sofőrünkkel csak Önökre vár. Felejthetetlen élmény lesz! A fehér jaguar kölcsönzése sofőrrel, csak Önre vár! Esküvőre / esküvői autók megtekinthetőek a galériában.
Most ajándékba adjuk az autó elején lévő gyönyörű csokrot, illetve a kért helyszínen egy csodálatos zijátékot, ezzel is emelve az esküvő fényét, hangulatát. Bővebb információ az Akció menüpont alatt.